Hej, mit navn er Fie

Jeg er kvinden bag og blomsterbonde hos Blomsterfabrikken.

Blomsterfabrikken blev etableret i 2020, ud fra et personligt ønske om ikke længere at købe importerede blomster. Der findes så meget skønhed i den danske natur og med en opvækst blandt et haveelskende folk ved jeg, at vi sagtens kan dyrke smukke giftfri blomster herhjemme i Danmark.

Alle blomster du finder hos mig, er dyrket under åben himmel med omtanke for naturen. Dét har høj prioritet for mig. Du finder altså ingen kunstgødning og store maskiner der udpiner jorden og ingen sprøjtemidler der skader og forstyrrer vores insektliv. Jeg arbejder med knofedt, kærlighed og naturens egne næringsstoffer.

 

Hos Blomsterfabrikken finder du udelukkende blomster fra egen produktion, ofte i et smukt samspil med naturens materialer.

Blomsterudvalget afspejler årstiderne, men dette betyder ikke du skal gå på kompromis, i hvert fald ikke med kvalitet og udseende. Hver enkel blomst er passet og plejet af mig og jeg ved derfor med sikkerhed at den lever op til en fortælling om et naturlig valg der er godt for både dig, mig og naturen.

Skal du have danske blomster til din næste fest? Eller vil du måske en tur med i blomstermarken? Så læs mere under festligheder eller workshops. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive holdt opdateret med blomstersæsonens blomster og aktiviteter.