workshops 2023

I løbet af 2023 vil jeg gerne give dig muligheden for, at være kreativ med blomster. Der sker nemlig ofte noget magisk med os mennesker, når vi får lov til at være kreative, fordybe os og bare være i flow.

I løbet af året afholder jeg forskellige workshops og vil efterhånden som de er planlagt opdaterer hjemmesiden. Du kan blandt andet se frem til; introduktion til dyrkning af din egen blomsterhave, blomsterbinding, kranse og frø indsamling.

Er I en gruppe på minimum 6 personer arrangerer jeg gerne en workshop særligt for Jer. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Skab dit eget blomsterflor

Drømmer du om at plukke smukke buketter med blomster du selv har dyrket? Så er denne workshop noget for dig. På dagen vil du få den nødvendige viden, så du kan komme i gang med at skabe dit eget blomsterflor. Det betyder intet om du har få eller mange kvadratmeter at gøre godt med.

Vi vil tale om planlægning, blomstervalg, såning, pasning af planter, jorden, udplantning m.m. Og så skal du selvfølgelig have fingrene i jorden og så de første blomsterfrø.

Du får:

  • Den nødvendige viden til at komme i gang med din egen skærehave
  • Dine ny såede blomsterfrø med hjem
  • Ekstra frøposer så du kan fortsætte derhjemme
  • Kaffe/the og lidt sødt.

Husk tøj efter vejret, da workshoppen foregår udenfor

Dato: 2. april 2023 kl. 13:00-16:00 og 15 april 2023 kl. 10:00-16:00

Pris 625 kr.

Tilmelding via info@blomsterfabrikken.dk

plukke billede fie

Vil du med en tur i blomstermarken?

På denne workshop får du muligheden for at binde en smuk sommerbuket med blomster du selv har plukket i blomstermarken. Efter en kort velkomst vil du blive udstyret med en spand og en saks og så er det ellers bare at plukke alle dine ynglings blomster. Du får selvfølgelig din buket med hjem.

Erfaring er ikke en forudsætning for at deltage. Hvis du blot medbringer højt humør og masser af gå på mod, så guider jeg dig sikkert igennem teknikker og materialevalg.

Datoer kommer foråret 2023

Tilmelding via info@blomsterfabrikken.dk