workshops 2023

I løbet af 2023 vil jeg gerne give dig muligheden for, at være kreativ med blomster. Der sker nemlig ofte noget magisk med os mennesker, når vi får lov til at være kreative, fordybe os og bare være i flow.

I løbet af året afholder jeg forskellige workshops og vil efterhånden som de er planlagt opdaterer hjemmesiden. Du kan blandt andet se frem til; introduktion til dyrkning af din egen blomsterhave, blomsterbinding, kranse og frø indsamling.

Er I en gruppe på minimum 6 personer arrangerer jeg gerne en workshop særligt for Jer. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Vil du med en tur i blomstermarken?

På denne workshop får du muligheden for at binde en smuk sommerbuket med blomster du selv har plukket i blomstermarken. Efter en kort velkomst vil du blive udstyret med en spand og en saks og så er det ellers bare at plukke alle dine ynglings blomster. Du får selvfølgelig din buket med hjem.

Erfaring er ikke en forudsætning for at deltage. Hvis du blot medbringer højt humør og masser af gå på mod, så guider jeg dig sikkert igennem teknikker og materialevalg.

Datoer kommer snart!

Tilmelding via info@blomsterfabrikken.dk